Învățare practică în Centrul de Simulare

În mâinile profesioniștilor medicali stă calitatea îngrijirii, iar abilitățile lor sunt cele care fac diferența între o experiență pentru pacient bună și una excelentă.

Asistentul medical de mâine îmbină priceperea cu empatia și crește prin învățare continuă.

Din dorința de a contribui la formarea viitoarelor generații de profesioniști medicali, am creat si continuam sa cream cursurile pentru asistenți medicali debutanți sau cu experiență, medici rezidenți sau studenți la medicină.

Proiectul este unic în România și promovează un nou model de instruire, axat pe învățare practică și experimentare.

Învățare practică

Cu săli mari de curs, bibliotecă, zonă de studiu individual și un Centru de simulare dedicat învățării practice, campusul Academiei Europene pentru Asistenți Medicali este un proiect de anvergură pentru sistemul de sănătate din România.

Centrul de simulare este, practic, un spital in miniatură, cu încăperi care redau în detaliu saloanele și manechine high-tech, pe post de pacienți. Asistenții medicali care se înscriu la cursuri au acces la toate experiențele practice dintr-un spital, într-un mediu sigur și în același timp foarte realist.

Manechinele pot reproduce orice scenă din viața unui pacient, atât în stadiu cronic, cât și acut, iar cursanții pot interveni asupra lor cu manevre specifice, sub îndrumarea trainerilor noștri.

O parte din dotările noastre includ:

Apollo

Manechin versatil, cu configurații care îl fac să fie aproape uman: clipește, vorbește, plânge și poate simula diverse stări, Apollo este perfect pentru practică.

Poți testa:

  • Manevrele de resuscitare
  • Intubare și aplicarea gulerului
  • Defibrilarea
  • Măsurarea funcțiilor vitale și a respirației.

Paul

Cu o dimensiune de 35 cm și o greutate de 1000g, Paul este reproducerea exactă a unui bebeluș născut prematur în a 27-a săptămână de gestație.

El a fost dezvoltat de experți în domeniile îngrijirii prematurilor, designului efectelor speciale și animatronică. Anatomia sa este o copie de înaltă fidelitate a unui copil prematur.

Clinical Chloe Nursing Care Patient Simulators

Sunt concepute pentru instruire în procedurile clinice de asistență medicală, permițând studenților să exerseze îngrijirea generală a pacientului sau managementul căilor respiratorii.

Aceste manechine permit și recoltarea de sânge sau intubarea.

Gamă variată de materiale destinate atelierelor practice

Materialele sunt folosite pentru recoltarea analizelor de sânge, recoltarea ginecologică, montarea cateterelor periferice, sondajul vezical si multe altele.

ateliere 01
ateliere 02
ateliere 03
ateliere 04
ateliere 05
ateliere 06
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow