Cursuri

ACLS (Advanced Cardiac Life Support)

Cursul te ajută să deprinzi cunoștințe teoretice și abilități practice pentru aplicarea corectă, eficace, eficientă și în timp util a manevrelor de resuscitare cardiorespiratorie.

Arrow

BLS (Basic Life Support)

În cazul unei situații care pune viața în pericol, tratamentul corect și precoce acordat victimei este vital.

Arrow

Pas cu pas în tehnicile medicale

Asistentul medical este principalul responsabil în executarea corectă a numeroase tehnici și manevre medicale, precum și principalul factor în evitarea riscurilor asociate acestor manevre.

Arrow

EKG (Electrocardiograma)

Cursul de EKG îți va oferi noțiuni fundamentale de care ai nevoie pe parcursul exercitării profesiei de asistent medical.

Arrow

Îngrijirea de rutină a nou-născutului la termen

Nou-născutul prezintă unele particularități morfologice și funcționale, determinate de trecerea de la viața intrauterină la cea extrauterină.

Arrow

Reanimare neonatală

Modul în care un nou-născut este îngrijit în primele minute de viaţă poate avea consecinţe în dezvoltarea psiho-neuro-motorie ulterioară.

Arrow

Îngrijiri speciale în terapia intensivă neonatală

Avansul rapid al neonatologiei a adus o mare bogăție de proceduri și tehnologie în ultimii 15 ani.

Arrow

Manevre speciale în TINN și utilizarea corectă a echipamentelor

Cursul își propune punerea unor baze solide în pregătirea medicilor pentru a dobândi aptitudini în managementul cazurilor de terapie intensivă neonatală.

Arrow

Inițierea şi susţinerea alăptării

Vei învăța diferite poziții pentru alăptare și vei ști cum să lucrezi cu echipa mamă-copil pentru a obține o alăptare de succes.

Arrow

Situații speciale în îngrijirea pediatrică

Cursul îți va oferi informații teoretice și oportunitatea de a-ți însuși abilitățile practice necesare pentru monitorizarea pacienților și administrarea tratamentului în câteva situații.

Arrow

Noțiuni fundamentale de genetică pentru asistenți medicali

Trainingul îți oferă acele cunoștințe aplicate de genetică și genomică menite să te ajute să faci conexiunile necesare între parametrii clasici de laborator.

Arrow

Comunicare empatică în domeniul medical

Cursul oferă tuturor asistenților un ghid de reguli, tehnici și abordări eficiente în comunicare, cu ajutorul cărora să își poată îndeplini mai bine misiunea.

Arrow

Ateliere practice

Această gamă de ateliere de lucru te poate ajuta să îți revizuiești sau să dobândești cunoștințe și abilități într-o varietate de specialități, intr-un format condensat si practic.

Arrow

Nu există evenimente anterioare