Cursuri Fizice

aprilie 2024

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Cursuri

BLS (Basic Life Support)

În cazul unei situații care pune viața în pericol, tratamentul corect și precoce acordat victimei este vital.

Arrow

Tehnici de bază pentru asistenți medicali

Participarea la acest training îți va aduce, într-o formă clară și cu un mare accent practic, siguranță și încredere în execuția tehnicilor și manevrelor, cât și satifacție sporită din partea pacienților tăi.

Arrow

Comunicare terapeutică

Cursul de “Comunicare terapeutică” oferă asistenților medicali din toate specialitățile ocazia să învețe și să exerseze tehnicile potrivite pe care le pot folosi în relație cu pacienții și în cadrul echipelor din care fac parte.

Arrow

EKG (Electrocardiograma)

Cursul de EKG organizat în centrul de învățare simulată îți va oferi competențele practice de care ai nevoie pe parcursul exercitării profesiei de asistent medical, punând un accent deosebit pe situațiile clinice.

Arrow

Prim ajutor pentru adulți

Dacă ai fost sau doar te-ai imaginat vreodată în situația în care poți salva o viață și ți-ai dorit să știi ce este de făcut și ce nu este de făcut pentru a fi de ajutor cuiva căruia îi este rău, vino la cursul de prim-ajutor esențial pentru adulți.

Arrow

Prim ajutor pediatric

Ca părinte, este greu de imaginat o situație mai tensionată și mai dramatică decât aceea în care copilul tău suferă sau pățește ceva, iar tu ești neputincios în a-l ajuta.

Arrow

ACLS (Advanced Cardiac Life Support)

Cursul te ajută să deprinzi cunoștințe teoretice și abilități practice pentru aplicarea corectă, eficace, eficientă și în timp util a manevrelor de resuscitare cardiorespiratorie.

Arrow

Îngrijirea de rutină a nou-născutului la termen

Nou-născutul prezintă unele particularități morfologice și funcționale, determinate de trecerea de la viața intrauterină la cea extrauterină.

Arrow

Reanimare neonatală

Modul în care un nou-născut este îngrijit în primele minute de viaţă poate avea consecinţe în dezvoltarea psiho-neuro-motorie ulterioară.

Arrow

Îngrijiri speciale în terapia intensivă neonatală

Avansul rapid al neonatologiei a adus o mare bogăție de proceduri și tehnologie în ultimii 15 ani.

Arrow

Manevre speciale în TINN și utilizarea corectă a echipamentelor

Cursul își propune punerea unor baze solide în pregătirea medicilor pentru a dobândi aptitudini în managementul cazurilor de terapie intensivă neonatală.

Arrow

Inițierea şi susţinerea alăptării

Vei învăța diferite poziții pentru alăptare și vei ști cum să lucrezi cu echipa mamă-copil pentru a obține o alăptare de succes.

Arrow

Situații speciale în îngrijirea pediatrică

Cursul îți va oferi informații teoretice și oportunitatea de a-ți însuși abilitățile practice necesare pentru monitorizarea pacienților și administrarea tratamentului în câteva situații.

Arrow

Ateliere practice

Această gamă de ateliere de lucru te poate ajuta să îți revizuiești sau să dobândești cunoștințe și abilități într-o varietate de specialități, intr-un format condensat si practic.

Arrow

Nu există evenimente anterioare